160 години ОУ "Свети Паисий Хилендарски"
град Казанлък

Традиционен училищен турнир по футбол в ОУ "Свети Паисий Хилендарски

     През м. октомври в ОУ "Свети Паисий Хилендарски" се проведе традиционният училищен турнир по футбол под ръководството на учителя по физическо възпитание и спорт- Веселин Шишков. В срещите се включиха учениците от четвърти до седми клас. След оспорвани битки до финалите стигнаха VIа клас, които се класираха на 4-то място и загубиха с 4 на 2 от VII б клас, които се класираха на 3-то място. На 2-ро място се класираха VIIа клас, които загубиха с 4 на 3 от победителите VI б клас. И двата мача приключиха с дузпи след равенство два на два гола.
     След изключително оспорваните срещи, победителите се включиха в двубой срещу учителите Веселин Шишков, Димитър Пашев, Иван Маджаров и Мирослав Чочев, но загубиха от тях с 3 на 1.
     Първенството протече с много положителни емоции, както за играчите, така и за техните съученици, които ги подкрепяха и окуражаваха по време на срещите. С нетърпение всички очакват следващото първенство по футбол.
     Награждаването на учениците ще се състои след тържественото отбелязване на Деня на народните будители. Най-добрите ни футболисти ще вземат участие в общинския етап на националните ученически игри.